Sherbimet
Hair Design eshte hapur si rezultat i perkushtimit dhe bashkpunimit ekskluziv me kompanite e mirenjohura Profesionale Germane. JOJO Haircosmetics, Comair Germany...) Më shumë...
slider5
Produkte ekskluzive
JOJO Haircosmetics | Comair Germany ...Më shumë
slider1
Fotogaleria
Vizitoni fotogalerin tonë ...Më shumë
slider6
Salloni
Salloni jonë ofron stile profesionale, moderne dhe ekskluzive si dhe produkte te firmave të njohura. Më shumë...
slider1-sq

Produktet

Salloni jonë ofron stile profesionale, moderne dhe ekskluzive Më shumë…

HDnails

International HDnails made in Germany

Ofertë Speciale


duke filluar nga marsi për ju kemi përgatitur një ofertë speciale …Më shumë

Mirë se vini ne web faqen tonë!

Gëzohemi që keni gjetur tek ne. Në sallonin tonë ju pret një atmosfer relaksuese, këshillime profesionale dhe ide moderne.
Stafi profesional i këti salloni ju mirëpret me kualifikime te larta në gjermani dhe pervoj pune mbi 18 vjeqare. Më shumë…

Distributor eksluzivë

 

  • JOJO HAIRCOSMETICS
  • GLODWELL
  • COMAIR GERMANY